İlçe başkanı istifa edip İYİ Parti’ye geçti!

Memleket Partisi Darıca İlçe Başkanı Ahmet Yavuzhan Unsur, görevinden ve partisinden istifa ederek İYİ Parti’ye geçti

Yerel seçimlere aylar kala siyasi parti temsilcilerinin istifa hareketliliği sürüyor. Memleket Partisi  Darıca  İlçe  Başkanı Ahmet Yavuzhan Unsur, görevinden ve partisinden istifa etti. Unsur, istifasının ardından İYİ Parti Darıca İlçe Başkanlığı'na giderek üyeliğini gerçekleştirdi.

‘SEÇİME ÇOK İYİ HAZIRLANACAĞIZ’

İstifasını ve yeni partisini duyuran Unsur açıklamasında, “Her geçen gün büyüyen bir aileye katıldığım için çok mutluyum. Bana kapılarını açan başta İlçe Başkanımız Sayın Soner Kartal ve yönetimi olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren gecemizi gündüzümüze katarak 31 Mart Yerel Seçimleri'ne çok iyi hazırlanacağız” diye konuştu. Unsur’un üyeliğini yaparak rozetinin takılmasının ardından Darıca İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Bugün İYİ Parti Ailemize katılan Memleket Partisi eski İlçe Başkanı Ahmet Yavuzhan Unsur’a hoş geldiniz diyor, ülkemizin İYİ geleceğine katkı sunmak isteyen tüm vatandaşlarımızı üye olmaya bekliyoruz” ifadelerine yer verildi. 

07 Ara 2023 - 14:34 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.