AK Parti Derince adayları istişarelere devam ediyor

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan öncülüğünde Derince Belediye Başkan Aday Adayları toplantısı gerçekleştirildi

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde partilerin çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda istişare kültürüne önem veren AK Parti Derince İlçe Teşkilatında belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayan isimler bir araya geldi. İlçe Başkanı Koray Merdan öncülüğünde gerçekleşen toplantıda Belediye Başkan Aday Adayları Adnan Pala, İbrahim Şirin, Recep Kemal Akyürek, Merve Karabayır, Öztekin Kaşukçi bulundu.

"DERİNCE'YE HİZMET İÇİN..."
Programda konuşan İlçe Başkanı Koray Merdan, "Seçim süreci devam ederken aday adaylarımızla haftalık toplantımızı gerçekleştirdik. Derince'ye daha iyi hizmet için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi

07 Ara 2023 - 20:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.