Sancaklı'nın istifası sonrası İl Başkanı Demirbaş'tan açıklama!

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Milletvekili Saffet Sancaklı’nın istifası sonrası açıklama yaptı.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kocaeli’de en az bir  belediye verilmezse yerel seçimde çalışmalarda yer almayacağını söyleyerek rest çekmişti. Sancaklı’nın bu tavrına MHP Lideri Devlet Bahçeli’den tepki geldi. Ardından Sancaklı’nın istifası istendiği duyuruldu. Sancaklı ise yaptığı paylaşımla MHP üyeliğinden istifa ettiğini söyledi.

“CUMHUR İTTİFAKINA EN BÜYÜK DESTEK KOCAELİ’DEN..”

Sancaklı’nın istifasının ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’tan açıklama geldi.Demirbaş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “ Yeni Türkiye Yüzyılının mimarı, Cumhur ittifakının temelini oluşturan Saygıdeğer Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin gerdiği yaydaki ok olarak; baktığı tarafta, söylediği sözde biz varız. Bilge Liderimizin emrinde oluşumuz, hayatımız boyunca taşıdığımız en büyük nişanemizdir. Bu vesile ileCumhur ittifakına en büyük desteği ilimiz Kocaeli’den vereceğimizi tüm kamuoyuna ilan eder, saygılarımı sunarım.”

10 Ara 2023 - 00:28 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.