Küpçü: "Kocaeli'nin yüz karasısın!"

Üst Kurul Delegesi Yudum Kaşıkçı'nın kayınpederi hakkındaki tehdit haberi paylaşan DEM Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'na seslenen BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü, "PKK'nın siyasi temsilcisi, sen bu kentin yüz karasısın" dedi

Küpçü: "Kocaeli'nin yüz karasısın!"
Haber albümü için resme tıklayın

Büyük Birlik Partisi İl Koordinatörü Metehan Küpçü, Milliyetçi Hareket Partisi Üst Kurul Delegesi Yudum Kaşıkçı'nın kayınpederi Yavuz Kaşıkçı hakkındaki tehsit iddialarını yalanladı. İddiaya göre Yudum Kaşıkçı, istifa eden Milletvekili Saffet Sancaklı'ya haksızlık yapıldığını belirtmiş. Bu haberi yapan gazeteciyi ise Kaşıkçı'nın kayınpederi tehdit etmiş. Tehdit haberini de DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu takipcileri ile paylaşmıştı. Bu paylaşımları ifadelerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, yaptığı açıklamada "PKK'nın siyasi ayağının Kocaeli temsilcisinden beklenen tavır. Yalan haberlerle insanlara itibar suikast yapanlara sahip çıkan Gergerlioğlu, sen Kocaeli'nin yüz karasısın. Yudum Kaşıkçı bu kentin sevilen ve sayılan, başarılı hem iş insanı hem de kadını olarak örnek bir siyasetçisidir. Yudum Kaşıkçı yalnız değildir. Cumhur İttifakı bu kentin temel direğidir" ifadelerini kullandı.

Küpçü:

 

14 Ara 2023 - 12:43 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.