Zafer Partisi İl Başkanı Ender Oğuz oldu

Okan Toluç’un Zafer Partisi İl Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından bu göreve İYİ Parti’den kısa bir süre önce istifa eden Av. Ender Oğuz oldu

Zafer Partisi'nde İzmit Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için görevinden istifa eden Okan Toluç’un yerine İYİ Parti’den kısa bir süre önce istifa eden Av. Ender Oğuz, atandı. Oğuz,  son olarak İYİ Parti’de Körfez Belediye Meclis Üyeliği yapıyordu. Oğuz, 2024 yerel seçimleri için partisinin açıkladığı adaylardan memnun olmadığı için partisinden istifa etmişti.

‘VAR GÜCÜMÜZLE MÜCADELE EDECEĞİZ’

Atanması sonrası kısa bir açıklama yapan Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Ender Oğuz, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali Dinçer Çolak’ın takdirleri ve Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın tensipleriyle Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Ebed-müddet Türk devleti yüksek ideali ile Büyük Atatürk'ün izinde, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın yanında, Kocaeli’de Zafer Partimizin başarısı için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu zamana kadar emeği geçen bütün başkanlarımıza ve yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah bizleri mahcup etmesin. Zafer Yüce Türk Milletinin olacaktır” şeklinde konuştu.

15 Ara 2023 - 09:00 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.