Merve Karabayır, MHP Derince İlçe Başkanlığını ziyaret etti

AK Parti Derince Belediye Başkan Aday Adayı Merve Karabayır, MHP Derince İlçe Başkanlığını ziyaret etti

Merve Karabayır, MHP Derince İlçe Başkanlığını ziyaret etti
Haber albümü için resme tıklayın

Yerel seçimlere kısa bir süre kala aday adayları çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Derince Belediye Başkan Aday Adayı Merve Karabayır’da çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdüren isimlerden bir tanesi. Karabayır, Cumhur İttifakı ortaklarından MHP Derince İlçe Başkanlığını ziyaret etti.  İlçe Başkanı Yener Akkurt ve ilçe yöneticileri ile bir araya gelen Karabayır, çalışmaları hakkında ilgiler verdi. Akkurt ise Karabayır’a ‘Türk Gençliği MHP Diyor’ isimli kitabı hediye edip çalışmalarında başarılar diledi.

Merve Karabayır, MHP Derince İlçe Başkanlığını ziyaret etti

15 Ara 2023 - 15:38 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.