Kocaelispor yöneticisi Ekrem Can hayatını kaybetti

Kocaelispor yöneticisi 48 yaşındaki Ekrem Can zatürre nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kocaelispor yöneticisi Ekrem Can, zatürre nedeniyle geçen hafta tedavi altına alındı.  Gebze’de bulunan VM Medical Park Hastanesi’ne yatırılan Ekrem Can buradan Anadolu  Sağlık Merkezi’ne sevk edildi. İş insanı, evli ve 2 çocuk babası Ekrem Can bugün sabah saatlerinde hastanede yaşamını yitirdi.

KOCAELİSPOR'DAN PAYLAŞIM

Kocaelispor sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bir süredir tedavi altında olan Teknik Asbaşkanımız Ekrem Can, sabah saatlerinde hayatını kaybetmiştir. Camiamızın ve sevenlerinin başı sağ olsun. Seni unutmayacağız Ekrem Can!” ifadelerini kullandı.

EKREM CAN KİMDİR?

1975 yılında Karamürsel'de doğan ve Merke İnşaat'ın sahibi olan Ekrem Can, hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan Ekrem Can, Kocaeli şehrinde tanınmış bir iş insanıydı.

16 Ara 2023 - 10:37 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.