Şahin Talus: “Hedefe çok yakınız”

AK Parti Kocaeli Teşkilatları Birim Başkanları toplantısında konuşan İl Başkanı Şahin Talus, “31 Mart seçimlerinde hedefimizi söylemiştim. 13’te 13 yapmak. Bu hedefe çok yakınız. Bir belediyemiz kaldı” dedi

31 Mart 2024 yerel seçimlerine aylar kala siyasi partilerde de seçim çalışmaları hız kazandı. Bu kapsamda  AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, bugün Antikkapı Restoran’da Birim Başkanları Toplantısı gerçekleştirdi. İl yönetimi, 12 ilçe yönetimi, il kadın, il gençlik, ilçe kadın ve ilçe gençlik kollarının yürütmesinin katıldığı toplantıda Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, teşkilata yol haritasını aktardı. Toplantıda her birim başkanı, ilçelerde kendi birimine bağlı partililerle seçim çalışmalarına dair istişarelerde bulunarak plan hazırladı.

"BAYRAM SEVİNCİNDE BULUŞACAĞIZ"

İl Başkanı Şahin Talus toplantıda yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Yine bir seçim bayramı arifesindeyiz. Bir bayram sevincinde buluşacağız. Biz bu davaya layık olmaya çalışıyoruz. Bugünden sonra da bu davanın kadrini bileceğiz. Sizin gibi değerli yol arkadaşlarım ile bu yolu gitmek bana nasip oldu. Seçim aynı zamanda tercih demektir. Vatandaşın önüne tercih koymaktır. Rakiplerimizin tarzları önemli. Ama kendi gündemimizden kopmayacağız. Rakiplerinizi gözlerinizin ucu ile takip edip kendi gündeminize yoğunlaşın. Bizim kavga ile işimiz yok. Bizi oraya çekmeye çalışanlara prim vermeyin. Biz rakiplerimizin seçimlerinde ve yöneticilerinin de oylarına talibiz. 

'İTTİFAKIMIZ TÜRKİYE İTTİFAKI'

Biz, Türkiye davasına gönülden inanıyoruz. Bizim ittifakımız Türkiye ittifakıdır. 31 Mart seçimlerinde hedefimizi söylemiştim. 13’te 13 yapmak. Bu hedefe çok yakınız. Bir belediyemiz kaldı. Her ilçede amacımız kendi rekorumuzu kırmak. Bunu yaparsa AK Parti yapar. Bunu yaparsa Cumhur ittifakı yapar. Bunu yaparsa bu teşkilat yapar. Buna adım kadar güveniyorum. Aday adaylığı  süreci yaşadık. Aday adaylarımızı bayram havasında, misafir gibi karşıladınız. Aday adaylarımız ile bir toplantı yaptık. Aday adaylarımız başvuru yaparken bir adayın olacağını biliyordu. Bu mantık ile çalışıyorlar. Bu süreçte yaptığınız çalışmalar için sizlere teşekkür ederim.

'ETRAFINDA KENETLENMELİYİZ'

Ben de 2019 yılında aday adayıydım. Başiskele Belediyesi'ne aday adayı olmuştum. Belediye başkan adayı olan arkadaşımızı ilk ben aradım. Sonrasında ilçe başkanımızı arayıp 'bana düşen görevi yaparım' dedim. Bugün karşınızda İl Başkanıyım. AK Parti, bu dava kültüründe olan kimseyi unutmaz. Bütün aday adayları birbirinin hukukunu korumak zorunda. Belediye başkanının hukukunu korumak zorunda. Bir aday çıkacak ve onun etrafında kenetleneceğiz. Bizim rakiplerimiz, aday adaylarımız hakkında yorum yapabilirler. Ben siyasette şunu gördüm: Biri biri hakkında konuştuğunda yüzleştirilir. Doğru her zaman yener. Yerel gündem ülke gündemi ile beraber büyüyor. Ülkenin kat ettiği mesafeyi takip etmek lazım. Sadece takip etmeyip paylaşmak lazım. 

'BİR DESTAN YAZILIYOR'

Bir destan yazılıyor. Olanı anlatmamız yeter. Bu süreçte tüm belediye başkanlarımız icraatlarını anlattı. Teşkilat olarak bu icraatları bilmemiz lazım. Neredeyse bütün belediye başkanlarımız vaatlerinin yüzde yüzünü tamamladı ve üzerine projeler yaptı. Sahada anketler yapılıyor. Aday adayları soruluyor. Genel merkezimiz ciddi bir çalışma yapıyor. Aralığın  son haftasında büyükşehirler, Ocak ayında ilçe belediye başkanları açıklanacak. Bu adayların hepsi bizim adayımız olacak. Teşkilat olarak yanlarında olacağız. Teşkilat olarak 1 Ocak'ta hepimiz hazır olacağız. İnşallah seçimi kazanacağız ve milletimizi kalkındıracağız. İnşallah bu seçimde Kocaeli teşkilatları, Cumhur İttifakı olarak 13’te 13 yapacak” dedi.

16 Ara 2023 - 13:52 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.