Sakaryaspor-Kocaelispor maçına deplasman yasağı

Trendyol 1. Lig’in 17’nci haftasında oynanacak olan Sakaryaspor-Kocaelispor maçına İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar ile deplasman yasağı geldi

Trendyol 1. Lig’in 17’nci haftasında Sakarya'da oynanacak Sakaryaspor-  Kocaelispor maçına Sakarya İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar ile deplasman yasağı geldi. Bu karar sonrası Kocaelisporlu taraftarlar Sakarya deplasmanında takımlarının yanında olamayacak. Alınan bu kararda iki kulüp arasında geçmiş yıllarda yaşanan olaylarla birlikte en  son depremzedeler için İzmit'te oynanan maçta çıkan olayların etkili olduğu öğrenildi. Depremzedelere yardım için oynanan Kocaelispor - Sakaryaspor maçından 1 milyon 876 bin 880 TL hasılat geliri elde edilmişti.

18 Ara 2023 - 08:50 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.