Hodri Meydan: “Deplasman haktır engellenemez”

Trendyol 1. Lig’in 17’nci haftasında Sakarya'da oynanacak Sakaryaspor-Kocaelispor maçına deplasman yasağı getirilmişti. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği sosyal medya üzerinden getirilen deplasman yasağıyla ilgili açıklama yaptı

Trendyol 1. Lig’in 17’nci haftasında Sakarya'da oynanacak Sakaryaspor-  Kocaelispor maçına Sakarya İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar ile deplasman yasağı geldi. Bu karar sonrası Kocaelisporlu taraftarlar Sakarya deplasmanında takımlarının yanında olamayacak. Alınan bu kararda iki kulüp arasında geçmiş yıllarda yaşanan olaylarla birlikte en  son depremzedeler için İzmit'te oynanan maçta çıkan olayların etkili olduğu öğrenildi. Bu sebepten dolayı Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, alınan deplasman yasağıyla ilgili açıklama yayınladı. Hodri Meydan’ın konuya ilişkin yapmış olduğu açıklama şu şekilde:

"RESMİ YAZI ŞU AN İÇİN YOK"

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Sakaryaspor müsabakasına ilişkin, kulübümüze gelen herhangi bir resmî yazı şuan için yoktur. Çeşitli medya kanallarında ve özellikle gazetelerde tarafımıza verilen deplasman yasağı başlıklı yazılar tamamıyla gerçek dışıdır. Son olarak;  İstanbul takımlarının günümüz şartlarında birbirine rahatça deplasman yapabildiği bu dönemlerde, tarafımıza uygulanması konuşulan olası deplasman yasağının Kocaelispor ve Hodri Meydan camiası olarak sonuna kadar karşısında duracağımızın bilinmesini isteriz. Deplasman haktır engellenemez.

18 Ara 2023 - 15:26 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.