Kocaelispor bir puana razı oldu

Kocaelispor, ligin 16. haftasında sahasında Bodrumspor ile 1-1 berabere kaldı

Kocaelispor bir puana razı oldu
Kocaelispor bir puana razı oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Ligin 16.haftasında  Kocaelispor sahasında Bodrumspor ile karşı karşıya geldi. 2.dakikada Kocaelispor ilk tehlikesini oluşturdu. Amaral’ın serbest vuruştan ortasında Emir istediği kafa vuruşunu yapamadı. 10.dakikada Bodrumspor’da Süleyman Özdamar sakatlanarak oyun alanını sedyeyle terk etti. 40.dakikada Bodrumspor Kocaelispor kalesinde tehlike oluşturdu. Gökdeniz’in vuruşunda top kaleci Gökhan’da kaldı. 41.dakikada Kocaelispor maçtaki ilk tehlikesini oluşturdu. Savunmadan ileri çıkan Burak’ın vuruşunda top kaleci Diogo’da kaldı. 45.dakikada Bodrumspor net bir fırsat daha yakaladı. Savunmada Emir yaptığı kritik müdahaleyle net bir golü önledi. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

Kocaelispor bir puana razı oldu


BAŞKA GOL OLMADI

Karşılaşmanın ikinci yarısı ilk yarıya oranla daha tempolu geçti. Bodrumspor’un 51.dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Kenan ağlara gönderdi ve konuk takım bu golle öne geçti. Golden sonra rakip kalede baskı kuran Kocaelispor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam tüm kozlarını oynadı. 67.dakikada Emir ile mutlak bir gol fırsatından yararlanamayan Kocaelispor 74.dakikada Candeias’ın penaltıdan attığı golle skora dengeyi getirmeyi başardı. 77.dakikada Atila’nın şutunda kaleci topu kornere çeldi. Bodrumspor’da Gökdeniz 90+6’da net pozisyonda kaleci Gökhan’ı geçemedi. Geriye kalan bölümde başka gol olmadı ve 1-1 sona erdi.

Kocaelispor bir puana razı oldu

19 Ara 2023 - 22:34 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.