Erdoğan, Kocaeli Teşkilatını dinledi

AK Parti Genel merkezinde gerçekleşen ikinci temayül yoklaması tamamlandı

AK Parti’de belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinin tamamlanmasının ardından temayül yoklamasının ardından ikinci temayül yoklaması Ankara’da gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan toplantıda milletvekilleri, MKYK üyeleri, il başkanı, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları 12 ilçe ve büyükşehir için oy kullandı.

ERDOĞAN’A BİLGİ VERİLDİ

AK Parti Kocaeli Teşkilat üyeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çalışmaları hakkında bilgi verdi. Erdoğan teşkilat üyelerini tek tek dinleyerek bilgi aldı. Toplantının ardından AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ne yönelik istişarelerimizi şu saat itibarıyla tamamladık.

“ŞEHRİMİZE DÖNÜYORUZ”

Kocaeli heyeti olarak şehrimize dönüyoruz. İlmek ilmek dokuyarak her alanda Türkiye Yüzyılı’na hazır hale getirdiğimiz güzel şehrimizi daha ileriye taşımak, milletimize hizmet yolculuğumuza devam etmek amacıyla çıktığımız bu yolda sürece katkı sunan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz” paylaşımında bulundu.

21 Ara 2023 - 10:25 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.