Sakarya maçının hakemi belli oldu

Trendyol 1. Ligin 17. haftasında Kocaelispor, deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak. Bu karşılaşmanın diğer adı olan Marmara derbisini yönetecek hakem belirlendi

Trendyol 1. Ligi’nin ilk yarının  son haftasında  Kocaelispor, deplasmanda Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Marmara derbisi olarak da bilinen bu karşılaşmayı Ankara bölgesinden A klasmanı Gürcan Hasova yönetecek. Gürcan Hasova, Kocaelispor karşılaşması olarak en son 12 Kasım 2023 tarihinde Kocaelispor – Çorum FK karşılaşmasında AVAR görevini yapmıştı. Marmara derbisi 23 Aralık Cumartesi günü saat 20.00'da oynanacak.

KARŞILAŞMAYI YÖNETECEK DİĞER HAKEMLER

BARAN ERASLAN(1. Yardımcı Hakem)

SEYFETTİN ÜNAL(2. Yardımcı Hakem)

OĞUZHAN AKSU(Dördüncü Hakem)

22 Ara 2023 - 15:16 Kocaeli- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.