AK Parti Kocaeli Teşkilatı iddialı

AK Parti geçtiğimiz hafta atamaları yapılan İlçe SKM Başkanları ile İl binasında bir araya geldi. Toplantıda konuşan İl SKM Başkanı Alper Doğan, “13 belediyenin 13’ünü de alacağız” dedi

AK Parti İl Başkanlığı geçtiğimiz hafta atamaları tamamlanan ilçe SKM başkanları ile il binasında bir araya geldi. Yapılan SKM başkanları toplantısında konuşan İl SKM Başkanı Alper Doğan, “SKM yapılanmamızı tamamladık” dedi.

“GECE DEMEDEN GÜNDÜZ DEMEDEN”

Doğan açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: Seçim Koordine Merkezlerimiz hazır, sizlerle beraber bu seçimi de domine edecek ve yerelde seçim stratejilerimizi beraber belirleyeceğiz, gece demeden, gündüz demeden çalışacak Allah’ın izni Milletimizin takdiriyle 13 belediyemizin 13’ünü de alacağız.”

TALUS: "PLANLI VE DİSİPLİNLİ ÇALIŞACAĞIZ"

Toplantıya başkanlık eden İl Başkanı Şahin Talus ise, “Sizler seçimdeki aklımız olacaksınız, kurduğunuz SKM yönetimleriyle, ilçe teşkilatımızla, kadın ve gençlik kollarımızla, milletvekillerimiz ve belediye başkan adaylarımızla sizlerden çıkan programa uyacak ve her zaman olduğu gibi planlı ve disiplinli çalışacağız.

“SİZLERE GÜVENİM TAM”

SKM binalarımız hazır, seçim bürolarımız hızla hazır hale geliyor, bizler zaten her daim hazırız. Cumhurbaşkanımızın adaylarımızı belirlemesiyle yoğun tempo çalışmalarımız başlayacak, sizlere olan güvenim tam, Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

26 Ara 2023 - 16:10 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.