Yeni yılın ilk sabahında camide buluşacaklar

İstanbul’da yüz binlerce kişi, Galata Köprüsü’nde buluşacak ve “Şehitlerimize rahmet, Filistin’e destek, İsrail’e lanet” sloganlarıyla yürüyüş düzenleyecek. İzmit’te ise yılbaşı sabahı aileler camide buluşacak

İstanbul’da ‘Şehitlerimize rahmet, Filistin’e destek, İsrail’e lanet’ sloganlı yürüyüş yarın sabah namazından sonra yapılacak. İstanbul’daki toplanma saatinde, İzmit’te de benzer bir etkinlik düzenlenecek. Ancak, İzmit’te yürüyüş gerçekleşmeyecek. Yılbaşı sabahı yani yarın (pazartesi) sabah namazında, aileler Yeni Cuma Camii’nde bir araya gelecek. Bu etkinlik Türkiye genelinde 81 ilde düzenlenecek. Kocaeli’de, KİHMED’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe ilginin büyük olması bekleniyor.

31 Ara 2023 - 15:51 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.