Kocaeli’de ekmek ve simit zamlı satılmaya başladı

Kocaeli Fırıncılar Odası’nın ekmeğe; Kocaeli Pastacılar, Börekçiler, Yufkacılar, Çikolata, Şeker, Dondurma İmalatı ve Ticareti Esnaf Odası’nın simide zam talebinin onaylanmasının ardından yeni fiyatlar bugün itibariyle yürürlüğe girdi

Kocaeli’de 10 gram ekmeğin 7 lira 50 kuruş yerine 8 TL’den, 100 gram simidin ise 10 TL yerine 12 lira 50 kuruştan satılmasına ilişkin karar 25 Aralık’ta onaylansa da yürürlüğe girme tarihi 1 Ocak olarak ilan edilmişti. Kocaeli'de ekmek ve simit zammı bugün itibariyle uygulanmaya başladı. Ekmek 8 TL’den satılırken, simit ise 12,5 TL oldu.

# oldu

01 Oca 2024 - 12:29 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.