Erdoğan Kocaeli'ye gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler için aralarında Kocaeli’nin de olduğu 30'u büyükşehir olmak üzere 50 ilde miting düzenleyecek

31 Mart 2024 yerel seçimlerine hazırlanan AK Parti hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Yerel seçimlerde zafere ulaşmak için müziklerden sloganlara, projelerden propagandalarına kadar geniş kapsamlı planlamalar ve hazırlıklar yapıldı. Bu kapsamda belediye başkan adaylarının birçoğunun 15 Ocak tarihine kadar açıklanması bekleniyor. 

20 OCAK’TA BAŞLIYOR

Bununla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30'u  büyükşehir olmak üzere 50 ilde miting düzenleyecek. Özellikle  İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerde birden fazla miting gerçekleştirecek olan Erdoğan, miting turunun startını 20 Ocak'ta Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminden etkilenen illerde verecek. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli’de de miting düzenleyecek. Kocaeli'de yapılacak mitingin tarihi ise henüz belli değil.

03 Oca 2024 - 15:47 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.