Kocaeli'den yola çıkmıştı: Kars'ta yolcu otobüsleri kaza yaptı

Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği tarafından düzenlenen 'Sarıkamış Şehitleri'ni Anma' etkinliklerine katılmak için Sarıkamış'a giden vatandaşları taşıyan otobüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında iki kişi hayatını kaybederken 8 kişi yaralandı

Kocaeli'den yola çıkmıştı: Kars'ta yolcu otobüsleri kaza yaptı
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği, 5-6-7 Ocak’ta Kars Sarıkamış’ta gerçekleştirilecek anma için dün gece iki otobüs ile yola çıktı. Bugün başlayacak olan anma etkinliklerine Kocaeli’den de çok sayıda Karslı katılım sağladı.  Bir tur firmasından kiralanan otobüslerle yola çıkan kafile anmanın bulunduğu noktaya az bir süre kala kazaya karıştı. Edinilen bilgilere göre saat 07.45 sıralarında Sarıkamış ilçesi Mescitli köyü yakınlarında kar yüzünden kayganlaşan yolda kayan plakası ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen TIR'a, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı.

4 KİŞİNİN SAĞLIK DURUMU CİDDİ

Bir başka yolcu otobüsü de kayarak önündeki otobüse çarptı. İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma, itfaiye ve   sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan otobüs şoförü, ekipler tarafından kurtarıldı. İlk belirlemelere göre; 38 yaşındaki   Derince   belediye personeli şoför Ömer Ural ile geziye katılanlardan Faruk Akbulak yaşamlarını yitirdi. Kazada yaralanan 8 kişi ise olay yerindeki ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 4’ünün durumlarının ciddi olduğu öğrenildi. Kaza ise o sırada yolda bulunan bir kişi tarafından an be an kaydedildi.

Kocaeli'den yola çıkmıştı: Kars'ta yolcu otobüsleri kaza yaptı

05 Oca 2024 - 10:35 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.