İBB için en güçlü aday Murat Kurum

İstanbul Büyükşehir Belediyesini tekrar kazanmak isteyen AK Parti’nin adaylık için Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Murat Kurum’un adını duyurması bekleniyor

Türkiye, 31 Mart tarihinde yerel seçimler için sandık başına gidecek. Siyasi partilerde ise adaylarını belirleme için heyecan devam ediyor. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde İstanbul’u kaybeden AK Parti, kaybını telafi etmek istiyor. Güçlü bir aday ile sandıkta seçmenin karşısına çıkmak isteyen AK Parti’nin İstanbul için en güçlü adayı Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Murat Kurum. CHP’de mevcut başkan Ekrem İmamoğlu’nun adının kesinlik kazanmasının ardından Erdoğan’ın Kurum’u aday göstereceği kulislerde konuşuluyor. 

DİĞER İSİMLER ŞU ŞEKİLDE;

7 Ocak Pazar günü İstanbul dahil birçok yerde adaylarını açıklayacak olan AK Parti geri sayıma geçti. Erdoğan’ın İstanbul için önünde bulunan diğer isimler ise şu şekilde; İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu. Tüm bu isimlere rağmen masadaki en güçlü ismin Kurum olduğu belirtiliyor.

05 Oca 2024 - 14:21 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.