DEVA Partisi’nde istifa

DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Erdinç Işık, partisinden istifa ettiğini açıkladı

Ali Babacan’ın Genel Başkanlığı’nı yürüttüğü Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nde yaşanan istifa süreci devam ediyor. DEVA Partisi İzmit  İlçe  Başkanı Erdinç Işık, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Erdinç Işık, istifasını şu ifadelerle duyurdu: “Kocaeli İl Başkanlığı’nın kurulmasından İzmit İlçe Başkanlığı’nın yeniden yapılandırılmasına kadar partinin pek çok alanında canla başla ve fedakârca çalıştık. Bu süreçte yanımda olan ve bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Kararımız ve neticesi hayırlı olsun.” 

05 Oca 2024 - 14:27 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.