Bir sigara grubuna daha zam geldi

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, son olarak TT grubuna da zam geldiğini duyurdu

Bir sigara grubuna daha zam geldi
Haber albümü için resme tıklayın

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, TT grubu sigara markalarına yapılan zamı kamuoyu ile paylaştı. Yeni yıla girilmesiyle birlikte sigara gruplarına gelen zamlar devam ederken, TBYD Başkanı Dündar, TT sigara grubuna yapılan zammı açıkladı. TT grubunun en pahalı sigarası 56 TL, en ucuzu ise 45 lira olarak belirlendi. Dündar, X hesabı üzerinden yeni zamlı listeyi paylaştı. Buna göre Violet slims 56 TL ile TT grubundaki en pahalı sigara olurken Medley, MMC, Hazar ve Toros 2005 45 TL ile en ucuz sigaralar oldu

Bir sigara grubuna daha zam geldi

05 Oca 2024 - 22:14 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.