AK Gençler yüzyılın gençlerini satrançta buluşturdu

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları, “Yüzyılın Gençliği 100. Yıl Satranç Turnuvası” düzenledi. Açılışta konuşan Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, “AK Parti Kocaeli gençleri olarak da bunu bir gelenek haline getireceğiz. Her sene satranç turnuvamızı gerçekleştireceğiz”

AK Gençler yüzyılın gençlerini satrançta buluşturdu
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan’ın girişimleri ile  AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği “Yüzyılın Gençliği 100.Yıl Satranç Turnuvası” organizasyonu bugün başladı. 6-7 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek olan turnuvaya 16 yaşından 35 yaşına kadar bütün gençler katılabilecek.

AÇILIŞINI YAPTILAR

Organizasyonun açılışına Kocaeli  Büyükşehir  Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus da katıldı ve organizasyonun açılışını yaptılar. Açılışta konuşan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan “ Bir ülkeyi gençlik yönlendirir. Gençler her zaman önemlidir. 12 ilçeden katılımcılarımızla İnşallah bu iki gün boyunca bu masalarda akıl terlerimizi akıtacak ve kazananlarımızı belirlemiş olacağız. AK Parti Kocaeli gençleri olarak da bunu bir gelenek haline getireceğiz. Her sene satranç turnuvamızı gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Gençler yüzyılın gençlerini satrançta buluşturdu

06 Oca 2024 - 18:22 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.