Erdoğan, Büyükakın’ın elini kaldırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayının mevcut başkan Tahir Büyükakın olduğunu açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısı'nda Kocaeli  Büyükşehir Belediyesi adayı açıklandı. Erdoğan,   AK Parti’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayının mevcut başkan Tahir Büyükakın olduğunu açıkladı.

BÜYÜKAKIN'LA SAHNEYE ÇIKTILAR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile birlikte Kocaeli Milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Sami Çakır, Cemil Yaman, AK Parti il Başkanı Şahin Talus, Kadın Kolları İl Başkanı Yasemin Özdemir ve Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan ve MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş davet edildi. Erdoğan adayın kolunu kaldırıp ilan ettikten sonra Büyükakın ve beraberindeki heyetle ayak üstü kısa bir görüşme yaptı.

07 Oca 2024 - 16:00 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.