Büyükakın ilk namazı Orhan Cami'de kıldı

Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı dün törenle açıklanan Tahir Büyükakın, sabah namazını teşkilatıyla birlikte İzmit'in en güzel camilerinden olan Orhan Cami'de kıldı

Büyükakın ilk namazı Orhan Cami'de kıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Bir dönemdir Kocaeli  Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Tahir Büyükakın, tekrar bu göreve aday gösterildi. Dün teşkilatıyla birlikte  İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde aday açıklama programına katılan Başkan Büyükakın, ayağının tozuyla geldiği İzmit'te teşkilatı ve partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Kendisi için hazırlanan karşılama töreninde konuşan Başkan Büyükakın, "Çalışınca, gayret gösterince şehirler mutlu oluyor. Lafla peynir gemisi yürümüyor. 'Türkiye'nin Yüzyılı'nda belediyelerimize işler düşüyor. Dünyanın gittiği bir yer var. Büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa etmek için bir ve beraber olmaya, istikrarı korumaya devam edeceğiz. Yeni yüzyılda yeni yüzyıla uygun şehirler inşa edeceğiz. Yeni Kocaeli'yi inşa edeceğiz" açıklamasını yapmıştı. 

TEŞKİLATI EŞLİK ETTİ

Aday gösterilir gösterilmez ise teşkilatı ile İzmit Orhan Cami'de namaz kılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a  AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, AK Parti İzmit Belediye Başkan aday adayı Muharrem Tutuş ve AK Partili isimler de eşlik etti. İl Başkanı Şahin Talus namaz sonrası yaptığı açıklamada "İzmit Orhan Cami'de sabah namazıyla güne merhaba dedik. Yapacak çok işimiz var. Tüm hemşehrilerimize iyi haftalar diliyorum" dedi. 

Büyükakın ilk namazı Orhan Cami'de kıldı

08 Oca 2024 - 12:22 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.