Kocaeli için fırtına uyarısı

Kocaeli Valiliği, Salı günü sabah saatlerinden itibaren gelmesi beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtına için uyarıda bulundu

Valilik, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan  son değerlendirmelere göre, rüzgarın 09.01.2024 Salı günü sabah saatlerinden itibaren, Bölgemizin Batı ve Orta kesimlerinde ( Edirne, Kırklareli, Tekirdağ,  İstanbul, Yalova ile Kocaeli’nin Darıca, Gebze, Çayırova, Dilovası, Körfez ve Karamürsel İlçelerinde ) kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve zaman zaman Fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğini açıkladı.

DİKKATLİ VE TEBİRLİ OLUNMALI

Konuya ilişkin Kocaeli Valiliği; çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi ve ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

08 Oca 2024 - 15:23 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.