AK Parti'de ilçe adayları ne zaman açıklanacak?

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Başiskele Danışma Toplantısında Ak Parti'de ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarihi duyurdu

AK Parti Başiskele  İlçe Danışma Toplantısı bugün Karşıyaka Kültür Merkezinde gerçekleşti. Toplantıda sözü   alan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus,“ Cumhurbaşkanımız pazar günü  bir toplantı yaptı, 45 dakika sürdü. Özellikle cumhurbaşkanımız birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Partini kuruluşundan bu yana görev almış tüm ağabeylerimizi kardeşlerimizi de sürece katacağız, birlikte çalışacağız. Ayın 15’inde kalan il   belediye başkan adaylarımız açıklanacak. Kalan il belediye başkanlarımız açıklandıktan sonra 30 Ocak tarihine kadar ilçe belediye başkan adaylarımız açıklanacak. Kocaeli’deki seçimleri bir ve beraber olarak bitireceğiz” dedi.

10 Oca 2024 - 08:53 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.