Başkan Merdan Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü yayınladığı mesaj ile kutladı

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Merdan mesajında şu ifadelere yer verdi:

"HAYATİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRİYORLAR"
"Yedi gün yirmi dört saat, doğru bilgiye ulaşmamız için mesai harcayan, demokratik toplumların olmazsa olmazı olan basın, tarafsız ve objektif duruşu ile milli birliğimizin sağlanmasında, hak ve özgürlüklerin korunmasında, halkımızın kanaat ve beklentilerinin tarafsız bir şekilde gündeme taşınıp kamuoyu ile paylaşarak, hayati bir görevi yerine getirmektedir.

"BASIN HER YERDE"
Bu zorlu ve kutsal görevi yerine getirirken basınımız her an her yerde, kimi zaman savaşların ortasında, kimi zaman afetlerin merkezinde, kısacası özveri ve fedakârlık gerektirecek her yerde, kimi zaman ölümü göze alarak, mesai ve zaman mefhumu gözetmeksizin görevlerini yapmaya çalışmaktadırlar.

"GAYRETE ŞAHİTLİK EDİYORUZ"
Yaptığımız her işte, attığımız her adımda, basın çalışanlarının ortaya koydukları emek ve gayrete şahitlik ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm basın mensuplarımızın,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum"

10 Oca 2024 - 12:17 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.