Hüseyin Erol ön seçim kararını değerlendirdi

CHP’den İzmit Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Erol ön seçim kararını değerlendirdi

Büyütmek için resme tıklayın

CHP Parti Meclisi’nde İzmit ve Körfez belediye başkan adayını belirlemek için ön seçim kararına ilişkin İzmit Belediye Başkan Aday adayı Hüseyin Erol ön seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ön seçime ilişkin İzmit Belediye Başkan Aday adayı Hüseyin Erol “Ön seçim en çok istediğim yöntemdi. Örgüt birleşiminin buradan çıkacağı belliydi. Saha çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyorduk. O gün gelen kadar da devam edeceğiz. İlçemizden gelecek ön seçim takvimini bekliyorum. Benim dışımda yarışan tüm partili arkadaşlara başarılar diliyorum. Sandık sonucunu hepimiz saygıyla karşılayacağız. El ele birlikte mücadele ederek İzmit’te CHP bayrağını yeniden Belsaya dikeceğiz" ifadelerini kullandı.

11 Oca 2024 - 12:36 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.