Emre Andız ön seçim kararını değerlendirdi

CHP’den İzmit Belediye Başkan aday adayı Emre Andız ön seçim kararını değerlendirdi

CHP Parti Meclisi’nde İzmit ve Körfez belediye başkan adayını belirlemek için ön seçim kararına ilişkin İzmit Belediye Başkan Aday adayı Emre Andız ön seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ön seçime ilişkin İzmit Belediye Başkan Aday adayı Emre Andız “Değerli İzmitli Hemşehrilerim, sizlere, İzmit’in geleceği için heyecan dolu bir adım atmaya hazırlandığımız bir süreçte sesleniyoruz. Ben, Emre Andız, İzmit Belediye Başkan aday adayı olarak, şehrimizi daha yaşanabilir, daha yenilikçi ve genç bir enerjiyle buluşturmak için yola çıkıyorum.

DESTEK İSTEDİ
Önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek olan ön seçimde, İzmit’in geleceğine yön verecek adayı seçme fırsatına sahipsiniz. Genç bir lider olarak, şehrimizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, çağdaş çözümlerle sorunlara yaklaşmak ve birlikte büyümek için buradayım. Tüm yol arkadaşlarımın desteğini bekliyor, diğer aday adaylarına da başarılar diliyorum. Birlikte, İzmit’i daha güzel yarınlara taşımak için el ele vereceğimize inanıyorum.'' dedi

11 Oca 2024 - 12:37 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.