Hakan Tanta “Ön seçimden çıkan karara herkes saygı duyacak”

CHP’den İzmit Belediye Başkan aday adayı Hakan Tanta, ön seçim kararını değerlendirdi

Büyütmek için resme tıklayın


CHP Parti Meclisi’nde İzmit ve Körfez belediye başkan adayını belirlemek için ön seçim kararına ilişkin İzmit Belediye Başkan Aday adayı Hakan Tanta ön seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ön seçime ilişkin İzmit Belediye Başkan Aday adayı Hakan Tanta“Biz en başından beri ön seçim istiyorduk. Örgütlerin yıllardan beri olan bir talebi bu. Tüm il ve ilçelerde olmalı. Bu karar sorası partime olan ümidim çok daha fazla arttı. Bir demokrasi şöleni olacaktır. Ön seçimden çıkan karar herkes saygı duyacak ve etrafında toplanacaktır.”ifadelerini kullandı.

11 Oca 2024 - 15:48 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.