Kocaeli Siyasetinde Gerilim: MHP'den Yeniden Refah Partisi Adayına Sert Yanıt

Kocaeli siyaset arenasında gerilim yükseliyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, Halk TV'de yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Kocaeli siyaset arenasında gerilim yükseliyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, Halk TV'de yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Aydal, programda AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, aynı zamanda mevcut Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın hakkında sert ifadeler kullandı.

Bu açıklamaların ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş'tan yanıt gecikmedi. Demirbaş, Aydal'ın sözlerine "At izi, it izine karıştı" diyerek tepki gösterdi ve şu ifadeleri kullandı: "Doğan Aydal'ın sözleri, at izi ile it izinin karıştığının göstergesidir. Biz Kocaeli'de Cumhur İttifakı'nın kazanımları ve şehrimiz için neler yapabileceğimizin üzerinde çalışmaya devam ediyoruz."

Bu durum, yerel siyasetin ne kadar çekişmeli ve gergin bir hal alabileceğinin bir örneği olarak göze çarpıyor. Her iki tarafın da kendi görüşlerini ve politik duruşlarını koruduğu bu tartışma, Kocaeli'nin siyasi iklimine önemli bir etki yapabilir.

12 Oca 2024 - 14:55 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.