Kocaelispor, hakemleri TFF'ye şikayet etti

Manisa FK-Kocaelispor maçında yaşanan olayların ardından Kocaelispor yönetimi, hakemleri TFF’ye şikayet etti

Manisa FK maçında yaşanan skandal hakem kararlarının ardından  Kocaelispor yönetimi; görevli orta hakem Mehmet Ali Özer, müsabaka VAR hakemi Onur Özütoprak ve müsabaka AVAR hakemi Bülent Birincioğlu’nu nihai bir karar çıkana kadar herhangi bir müsabakada görev almamaları adına Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) resmi başvuru yapıldığını açıkladı.

Kocaelispor yönetiminin konuya ilişkin yapmış olduğu açıklama şu şekilde:

“Dün oynadığımız Manisa FK müsabakasında görevli orta hakem Mehmet Ali Özer, müsabaka VAR hakemi Onur Özütoprak ve müsabaka AVAR hakemi Bülent Birincioğlu hakkında; tamamı kulübümüze karşı yapılan akıl ve izanla açıklanamayan, dehşet verici ve en hafif tabiriyle skandal hatalar sebebiyle tahkikat yapılması ve adı geçen kişilerin tahkikat sürecince nihai bir karar çıkana kadar herhangi bir müsabakada görev almamaları adına "2024 / 3" giden evrak numarası ile Merkez Hakem Kurulu'na ve Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreterliği'ne resmi başvuru yapılmıştır.”

15 Oca 2024 - 16:31 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.