Alperen Ocakları'nda yeni başkan Ekmekçioğlu oldu

Alperen Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı görevine Cüneyt Engin'in yerine Fatih Ekmekçioğlu atandı

Alperen Ocakları'nda yeni başkan Ekmekçioğlu oldu
Alperen Ocakları'nda yeni başkan Ekmekçioğlu oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Alperen Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı'nda Cüneyt Engin'in yerine BBP Derince İlçe Başkanı Fatih Ekmekçioğlu getirildi. Devir teslim törenine Alperen Ocakları Genel Başkanı Ali Can Kocaman'ın yanı sıra Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Şerafettin Akdemir, BBP Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, BBP Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil, İl Yöneticisi Gökhan Aladağ, ocak üyeleri katıldı.

"HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunan ve dualar edilen törende konuşan Alperen Ocakları Genel Başkanı Ali Can Kocaman konuşmasında "Kocaeli bizim için önemli bir şehir. 6 Şubat'ta yaşanan afette sizlerle yakın temasta bulunduk. Bugün buradaki görev değişimini yerinde takip etmek için geldim. Bu akşam Cüneyt başkanım görevi Fatih kardeşime devrediyor. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Görevi devralan Fatih başkanım da görevi en iyi şekilde yerine getirecek, buna eminin. Atamamız hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. 

"VAKİT HAREKET VAKTİ"

Çiçeği burnunda başkan Ekmekçioğlu ise şu ifadeleri kullandı, "2 yıldır yürüttüğüm Büyük Birlik Partisi Derince Başkanlığı görevimden istifa ederek İl Koordinatörümüz Metehan Küpçü’nün Tavsiyesi Alperen Ocakları Genel Başkanım Sn. Alican Kocaman Beyefendinin tensipleriyle mevcut il başkanım Cüneyt Engin’den bayrağı teslim alarak Alperen Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı görevime atanmış bulunmaktayım. Vakit konuşma değil hareket vaktidir vatanımıza milletimize hayırlı görevler yapmayı rabbim bizlere nasip eylesin" dedi.

16 Oca 2024 - 23:15 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.