Haydi öğrenciler maça

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği yaptığı açıklamada, lise ve üniversite öğrencilerine ücretsiz bilet hediye edeceğini duyurdu

Yapılan açıklamada, "Derneğimizin sezonun ilk yarısında “Lise ve Üniversite” öğrencileri adına düzenlemiş olduğu ücretsiz öğrenci bileti organizasyonu sezonun ikinci yarısında iç sahada oynamış olduğumuz maçlarda devam edecektir. Bu vesileyle sezonun ilk yarısında yapmış olduğumuz listeyi yeniden güncellemek adına; tüm öğrenci taraftarlarımızdan her iç saha maçına özel olarak, derneğimize ulaşan öğrencilere haftalık bilet tanımlaması yapılacaktır.

Öğrenci biletleri, derneğimiz tarafından müsabaka saatine  son 12 saat kala yüklenecektir. Öğrenci biletinden yararlanmak isteyen taraftarlarımızın bu gönderiyi baz alarak ve bundan sonraki süreçte iç saha maçlarımızın ilgili haftasında resmi instagram sayfamızın mesaj bölümünden tarafımızla iletişime geçerek; sırasıyla “Öğrenci Kimlik Kartları, İsim Soyisimleri ve T.C. Kimlik Numaralarını” bizimle paylaşması gerekmektedir.

“Sporda Şiddet Yasası (6222) cezasına çarptırılan, haftalık ceza  alan taraftarlarımız ve T.C. Kimlik Numaralarını yanlış yazan” öğrencilerimize bilet yüklemesi yapılmayacaktır. Öğrenci biletlerimiz sadece Maraton Üst Tribünü içindir ve kişiye özel  Kocaelispor logolu Passolig Kart olması zorunludur! " ifadeleri kullanıldı.

19 Oca 2024 - 09:52 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.