CHP İzmit’te ön seçim başladı

CHP İzmit Belediye Başkan adayının belirlenmesi için gerçekleşen ön seçim saat 08.00 itibariyle Ulugazi Ilkokulu’nda başladı. 7 bin 348 üye Hakan Tanta, Emre Andız, Hüseyin Erol ve Fatma Kaplan Hürriyet arasında tercih yapacak

CHP İzmit Belediye Başkan aday adayları Hakan Tanta, Hüseyin Erol, Emre Andız ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ön seçimde yarışıyor. CHP İzmit  İlçe Başkanlığına kayıtlı 7 bin 348 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu ön seçim saat 08.00 itibariyle Ulugazi Ilkokulu’nda başladı. Üyeler kurulan 20 sandıkta 17.00’ye kadar oylarını kullanacak.

OY SAYIMI SEÇİM SONUNDA YAPILACAK

Kurulan sandıklarda oy güvenliğinin sağlanması için ilçe yönetimi tarafından atanan 1 sandık başkanı ve 4 aday adayının birer temsilcisi bulunuyor. Sandıkların 17.00 itibariyle kapanmasıyla oy sayımı bulunduğu yerde gerçekleşecek ve ön seçimi kazanan isim belli olacak. Aday için son kadarı CHP Genel Merkezi verecek.

21 Oca 2024 - 10:12 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.