Bülent Sarı: "İzmit için tüm gücümüzle savaşacağız"

CHP’nin İzmit Belediye Başkan adayını belirlemek için yapılacak olan ön seçim, bu sabah itibarı ile başladı. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ön seçimle ilgili konuştu

CHP’nin İzmit Belediye Başkan adayının seçileceği ön seçim, sabah saatlerinde başladı. En son 2014 yılında yapılan ön seçim sonrası partililerin seçime ilgisi bir hayli yoğun oldu. Sabah saat 08.00 sularında başlayan oy kullanma işlemli saat 17.00’a kadar devam edecek. İzmit ilçe örgütünün yoğun bir mesai harcayarak tamamladığı ön seçim çalışmaları sonrası 7 bin 369 üye oy kullanacak. Seçimde ise Hüseyin Erol, Hakan Tanta, Emre Andız ve mevcut Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in yarışıyor.

KAZANAN CHP OLACAK

Ön seçim sürecini değerlendiren CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, “Atmosfer çok güzel. Partimize de bir hareketlilik geldi. Bütün adaylara başarılar dilerim. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi’nin olacağı güzel bir şenlik havasında geçiyor.

PAZARTESİDEN İTİBAREN

Tabi biz üyelerimizin taleplerini, ilçe başkanlarımızla da yerine getirdik. Artık pazartesiden sonra büyükşehir belediyesini, İzmit Belediyesini almak için tüm gücümüzle aynı şekilde çalışmalara başlayacağız.”

21 Oca 2024 - 13:24 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.