MHP'de ilçe SKM başkanları belli oldu!

MHP'de 12 ilçenin seçim çalışmalarının koordinasyonunu yapacak olan 12 SKM başkanı belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart yerel seçimleri için ön iki ilçenin Seçim Koordinasyon Merkezi başkanını belirledi. Cumhur İttifakı içinde yer  alan MHP, AK Parti’ye Kocaeli'de en yüksek oyu almak için çalışacak. Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde İl SKM Başkanlığı için Av. Semih Türeyen'in görevlendirildiğini duyurmuştu. İl SKM Başkanı atamasından sonra  ilçe SKM başkanlarının da ataması yapıldı. Tespit edilen isimlerin İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş tarafından onaylanması sonrasında görevlendirmelerinin yapıldığını belirten Türeyen, "İl başkanımız öncülüğünde, Cumhur İttifakı'na en büyük desteğin Kocaeli'nin her ilçesinde verilmesi için canla başla çalışacak olan ekiplerimiz belli olmuştur." dedi. Milliyetçi Hareket Partisi'nde belli olan ilçe SKM başkanları şöyle:

Kartepe: Fatih Soyyiğit
Başiskele: Mustafa Yılmaz
Gölcük: Cumali Özcan
Karamürsel: Muharrem Polat
Derince: Sedat Öztoplu
Körfez: Soner Özbay
Çayırova: Engin Demirbaş
Dilovası: Ferhat Güzel
Darıca: Çağlar Kerim
Kandıra: Oğuzhan Arslan
İzmit: Muammer Vatansever
Gebze: Erdem Yılmaz

22 Oca 2024 - 20:17 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.