Gelecek Partisi Derince adayını açıkladı

Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Arabacı, Derince Belediye Başkan adayının İrfan Özyolcu olduğunu açıkladı

Millet İttifakı'nda yer  alan Gelecek Partisi, İYİ Parti yerel seçimler için bazı ilçelerde kendi adaylarını çıkarma kararı almıştı. Bu kapsamda  Derince  Belediye Başkan adayını açıklayan Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Arabacı, diğer ilçeler için ise istişarelerin devam ettiğini bildirdi. 

'ÇINAR YAPRAĞIMIZI DALGALANDIRACAK'

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Hasan Arabacı, yaptığı açıklamada "31 Mart Yerel Seçimleri için Gelecek Partisi Kocaeli Derince Belediye Başkan adayımız Sayın İrfan Özyolcu'yu Genel Merkezimizde, Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun da onayıyla açıkladık. Derince halkımıza ve Kocaeli'mize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çınar yaprağımızı yerelde dalgalandıracak olan başkan adayımıza Derince'nin geleceğinde başarılar dilerim." diye konuştu. 

25 Oca 2024 - 12:47 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.