CHP İlçe örgütü istifa kararı aldı

CHP Kocaeli örgütlerinde aday belirleme süreci oldukça sancılı geçiyor. Son olarak Çayırova İlçe Örgütü toplu olarak istifasını verdi

CHP Parti Meclisi toplantısında dün beklenmedik bir gelişme yaşandı. İlk olarak PM’de İzmit ve Körfez adaylarının dışında başka bir adayın ilan edilmeyeceği bilgisi yayınlandı. Ancak gece yarısı farklı bir gelişme yaşandı. CHP’nin Çayırova Belediye Başkan Adayı olarak Muharrem Gökçe gösterildi.

ANAÇ SAFDIŞI KALDI

CHP’nin Çayırova Belediye Başkan Adayı olarak öne çıkan isim ise Doktor Mustafa Anaç’tı. Gebze bölgesinin tanınan simalarından biri olan Mustafa Anaç aniden saf dışı bırakıldı ve Muharrem Gökçe Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

KOMPLE İSTİFA

Gelişen süreçte CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ile Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat’a yakın isimlerle de bir sözlü tartışma yaşandığı ifade edildi. Gelişen süreçte bu akşam CHP Çayırova İlçe Örgütü komple istifa kararı aldı.

28 Oca 2024 - 09:31 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.