Belediye işçisinin alacağı zam belli oldu

Kocaeli’deki AK Partili belediyelerde çalışan yaklaşık 15 bin işçi, yüzde 49,25’lik zam alacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, belediye iştirak şirketi çalışanları ve ilçe belediyelerinde çalışan personellerin gözü bugün Sekapark Otel’de gerçekleştirilen toplantıdaydı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus ile 11 ilçenin belediye başkanı belediye personellerinin zamlarını görüşmek üzere bir araya geldi.

YÜZDE 49,25 ZAM

Toplantıda alınan ortak karar neticesinde AK Partili belediyelerdeki zam oranı da belli oldu. Hükümet tarafından emekliye verilen yüzde 49,25’lik zam oranı aynen uygulanacağı kararı toplantıdan çıktı. Böylece belediye işçisine enflasyonun üzerine yaklaşık 12-13 puanlık bir artış sağlanmış oldu.

29 Oca 2024 - 16:14 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.