Doğu Ekpresi’nin zamlı bilet fiyatları

Hem yerli hem yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği Turistik Doğu Ekspresi seferleri tüm hızıyla devam ederken 1 günlük tren, 2 gün otel konaklamasıyla bu seferler için yer bulmak için aylar önceden uğraşmak gerekiyordu

Türkiye'nin her yerinden vatandaşın gitmek istediği bu yolculuk, tur operatörleri aracılığıyla aylar öncesinde planlanıyor. 30-35 saate kadar süren tren yolculuğunda muhteşem manzaralar, derin tarih ve renkli kültürle dolu bir keşif yaşanıyor.

KEYİFLİ BİR TREN YOLCULUĞU

Ankara'dan başlayan ve Kars'ta son bulan tren yolculuğu boyunca kişiler eski kiliseler, tarihi kaleler ve dokusu bozulmamış köylerle dolu bir yolculuk deneyimi yaşatıyor. Ankara'nın eski tren garından saat 15.00'te kalkan Turistik Doğu Ekspresi, saat 15.55'te hareket edip yolcularına uzun ve keyifli bir tren yolculuğu sunuyor.

KİŞİ BAŞI 10 BİN LİRA

Son 2 yılda yüzde 823 zamlanan trenin bilet fiyatı yeni sezonda 6 bin TL oldu. Asgari ücret zammının ardından fiyatlar yeniden  zam geldi. Artık Doğu Ekspresi bilet fiyatları kişi başı 10 bin liradan başlayacak.

31 Oca 2024 - 08:50 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.