‘Hakkımı helal etmiyorum’ diyerek istifa etti

İYİ Parti Körfez Belediye Başkan aday adaylarından Doğukan Koyuncuoğlu, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Koyuncuoğlu, “Ne alnımın terinin ne de hakkımın tek bir zerresini helal etmiyorum” dedi

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan eski gazeteci Doğukan Koyuncuoğlu İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu. İYİ Parti’den Körfez Belediye Başkan aday adayı olan Koyuncuoğlu e-devlet üzerinden gerçekleştirdiği istifa görselini de paylaştı.

“PLANLI VE BİLİNÇLİ ŞEKİLDE”

Partiden istifa ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Koyuncuoğlu’nun paylaşımı şu şekilde: “Yaklaşık bir sene önce çok istekli, gönüllü, fedakar ve inançlı bir şekilde gelerek; malımla, canımla, zamanımla, ailemle, dostlarımla gece gündüz partimin ve ilçemin menfaatleri için bir şeyler yapmaya çalıştığım İyi Parti’den, il ve ilçe teşkilatları tarafından planlı ve bilinçli bir şekilde yapıldığına inandığım, partiyi bitirme ve teşkilatların emeklerini boşa çıkarma adına amatörce yapılan onlarca siyasi açıklama, seçim ve politikaya daha fazla sabretmemek ve muhatap olmamak adına istifa ettim.

“İHANETLERİ UNUTMAYARAK…”

İyi Parti’yle olan münasebetim süresince şahsıma ve ilçeme yapılan ihanetleri de unutmayarak ne alnımın terinin ne de hakkımın tek bir zerresini helal etmiyorum. Kumdan kalelerle, tenekeden askerlerle, soytarı vezirlerle ve hayalperest kralla fethedebileceğin tek yer hayaller diyarıdır.”

01 Şub 2024 - 17:00 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.