Belediye Derincespor'dan bol gollü galibiyet

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Belediye Derincespor, deplasmanda Uşakspor ile karşılaştı. Belediye Derincespor bu müsabakadan bol gollü skor ile 3 puanı aldı

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Belediye Derincespor, ligin 24. haftasında deplasmanda Uşakspor ile karşılaştı. Belediye Derincespor’dan golleri, Taha Aydınlı (DK 12), Halil Ertürk (DK 37 kendi kalesine attı), Okan Baydemir (DK 40), Ömer Faruk Çalışkan (DK 42), Berat Ali Genç (DK 43), Erdi Can Şehit (DK 45+1) ve Ege Özkayımoğlu (DK 85) atarken, Uşakspor’dan golü ise Mahmut Yiğit Türkmen (DK 48) attı.

04 Şub 2024 - 21:42 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.