Şahin Talus, seçim ekibini topladı

AK Parti’de ilçe adaylarının da açıklanması sonrası İl Başkanı Şahin Talus, adaylar ve ilçe başkanları ile bir toplantı yaptı

AK Parti’de haftalar önce açıklanan  Büyükşehir  Belediye Başkan adayının ardından  ilçe belediye başkan adayları da geçtiğimiz hafta cumartesi günü açıklanmıştı. Ardından kamuoyuna tanıtılan adaylarla  AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, ilk toplantısını yaptı. Seçime iki aydan da kısa bir süre kalırken yapılan bu toplantıya; AK Parti Milletvekilleri; Sadettin Hülagü, Sami Çakır, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, ilçe teşkilat başkanları da katıldı.

‘ÇALIŞMALARI GÖZDEN GEÇİRDİK’

Toplantı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus: “Milletimiz için çok çalışmaya hazır, kararlıyız. Muhteşem bir coşku ve katılıma sahne olan ilçe belediyeleri aday tanıtım programından sonra vakit kaybetmeden bugün Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz, İlçe Belediye Başkan adaylarımız, Kadın ve Gençlik Kollarımız ile İlçe Başkanlarımızla bir araya gelerek seçim gününe kadarki bütün çalışmalarımızı bir kez daha gözden geçirdik. Türkiye Bilir, Gerçek Belediyecilik AK Parti’dir.” ifadelerini kullandı.

05 Şub 2024 - 11:46 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.