Derince Cumhur İttifakı SKM Başkanları bir araya geldi

Cumhur İttifakı’nın Derince Belediye Başkan Adayını açıklamasının ardından, ittifak ortakları da programlarını hazırlamaya başladı. Bu kapsamda Cumhur İttifakı SKM Başkanları bir araya geldi

Cumhur İttifakının  Derince  Belediye Baskan adayının açıklanmasının ardından, ittifak ortakları da programlarını hazırlamaya başladı. Daha önceden atanan SKM başkanları bir araya gelerek, 31 Mart seçimleri için istişarelerde bulundular. AK Parti SKM Başkanı Ramazan Bostan, MHP SKM Başkanı Sedat Öztoplu ve BBP SKM Başkanı Burak Açıkgöz ilk İttifak SKM toplantılarını gerçekleştirerek önümüzdeki günlerde yapılacak olan programlar hakkında planlamaları tamamladılar.

07 Şub 2024 - 08:32 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.