'Gönülden Gönüle', Derincelilere dokundu

Vali Seddar Yavuz’un örnek projesi “Gönülden Gönüle” ile Valilik koordinasyonunda gerçekleştirilen ziyaretlerle şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek gönüllere dokunulmaya devam ediliyor

'Gönülden Gönüle', Derincelilere dokundu
Haber albümü için resme tıklayın

Kimsesizlerin kimi olmak amacıyla yürütülen ve Vali Yardımcıları tarafından yapılan hane ziyaretleri bugün de  Derince ilçesinde devam etti. Vali Yardımcısı Ali Ada, Derince'de ikamet eden yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi 10 aileyi ziyaret ederek, onlarla hemhal oldu.  Ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Yardımcısı Ali Ada, ailelerin ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi, yapılması gerekenler noktasından ilgili birimlerin bilgilendirileceğini ve ne gerekiyorsa yapılacağını ifade etti.

'ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN'

Gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduklarını ve onur duyduklarını belirten aileler: “Her zaman yanımızda olan Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Allah Devletimize zeval vermesin.” diyerek Vali Seddar Yavuz’a da selamlarını ilettiler. Ziyaret edilen ailelerin hayır dualarını alan Vali Yardımcısı Ali Ada, ziyaretler esnasında rastladığı çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.

'Gönülden Gönüle', Derincelilere dokundu

08 Şub 2024 - 09:21 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.