Transfer dönemi sona eriyor

2023-2024 transfer ve tescil takvimi sonrasında ara transfer dönemi bugün sona erecek. Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği takvime göre 11 Ocak 2024'te başlayan ara transfer dönemi 9 Şubat Cuma günü sona erecek

2023- 2024 transfer ve tescil takvimi sonrasında ara transfer dönemi bugün sona erecek.  Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği takvime göre 11 Ocak 2024'te başlayan ara transfer dönemi 9 Şubat Cuma günü sona erecek.  Kocaelispor bu dönemde 6 numara oynayanHırvat Vukoviç, kanat- forvet oyuncusu Azeri oyuncu Ramil,  8 numara pozisyonundaki Gürcü Giorgi ve santrafor Nijeryalı Lawal'ı kadrosuna katmıştı. Takımın santraforu Douglas Tanque, Mert Çölgeçen, Yusuf Emre Gültekin, Onur Atasayar ve Emre Nefiz ile yollar ayrılırken, Atabey Çiçek, kiralık olarak 1461 Trabzonspor'a verilmişti.

08 Şub 2024 - 13:45 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.