Şehirler arası ulaşıma zam geldi

Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehirler arası Yolcu Taşıma Fiyat Listesi’ açıklandı. Yeni tarifeye göre Kocaeli’den İstanbul Anadolu yakasına yolculuk 200 TL olurken, İstanbul Avrupa yakasına ulaşımın fiyatı ise 310 TL oldu

Akaryakıt zamları, artan maliyetler ile artan personel giderleri sebebiyle otobüs firmaları tarafından şehirler arası yolculuk ücretlerine zam yapılması bekleniyordu. Kocaeli  Büyükşehir Belediyesi Terminaller Şube Müdürlüğü, Şehirler arası Yolcu Taşıma Fiyat Listesini açıkladı. Yeni tarifeye göre Kocaeli’den  İstanbul’un Anadolu yakasına yolculuk 200 TL olurken, Avrupa yakasına ulaşım 310 TL oldu. En ucuz bilet fiyatı ise 170 TL ile Sakarya ve Yalova olarak belirlendi.

EN PAHALI BİLET FİYATI 1500 TL

En pahalı bilet fiyatına sahip şehir 1500 TL ile Hakkari olurken, Kocaeli’den Van, Tunceli ve Şırnak’a otobüs bilet fiyatları 1300 TL olarak belirlendi. Kocaeli-Trabzon arası 900 TL, Kocaeli-Konya arası 750 TL, Kocaeli-İzmir arası 700 TL, Kocaeli-Zonguldak arası 450 TL, Kocaeli- Ankara arası 420 TL, Kocaeli-Bursa arası 300 TL, Kocaeli-Eskişehir arası 300 TL olarak belirlendi.

08 Şub 2024 - 16:58 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.