Kayıp kızlar İstanbul’da bulundu

Kocaeli'de günlerdir kayıp olan lise öğrencileri Yaren Başaran ve Kumsal Ekimci, İstanbul’da bulundu

İzmit’in Kuruçeşme semtinde yaşayan 13 yaşındaki Yaren Başaran ve 14 yaşındaki arkadaşı Kumsal Ekimci, Salı günü saat 16.50'den itibaren haber alınamıyordu. Sosyal medya hesabından  İstanbul’daki bir karakolda bulunduğuna dair paylaşım yapan Gazeteci Esref Larsen, Yaren ile Kumsal’ın bulunduğunu dile getirerek İstanbul’da bir  polis karakolunda olduklarını açıkladı.

DURUMLARI İYİ

Konuyla ilgili yapılan paylaşım şu şekilde: “2 gündür haber alınamayan Yaren ve Kumsal bulundu! Şu an İstanbul’da bir polis karakolundalar. İkisinin de durumu iyi. Aileleri İstanbul’a doğru yola çıkıyor.”

09 Şub 2024 - 09:23 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.