Bakan Şimşek Kocaeli’ye geliyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumartesi günü Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek. Bakan Şimşek daha sonra Gebze’de iş insanlarıyla bir araya gelecek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sanayinin kalbi Kocaeli’de ziyaretlerde bulunacak. Bakan Mehmet Şimşek, Cumartesi günü önce Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u ardından da Kocaeli  Büyükşehir  Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı makamlarında ziyaret edecek. Bakan Şimşek daha sonra  Gebze’de Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde iş insanlarıyla bir araya gelerek, ekonomi konulu sunumda bulunacak.

09 Şub 2024 - 16:28 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.